top of page
Konfirmation

Konfirmation

Som kommende konfirmand forbereder du dig på at træde ind i de voksnes rækker og hvorfor ikke gøre det med manér? 

Din konfirmation - dine regler... 

 

Som kommende konfirmand forbereder du dig på at træde ind i de voksnes rækker og hvorfor ikke gøre det med manér? 

 

Vi er sikre på, at vi sammen med dig, kan skabe den mest uforglemmelige fest for dig og dine gæster. Vi står klar til at hjælpe dig, med at stable konfirmationsfesten over dem alle på benene, således at både dine yngre- såvel som ældre gæster tilgodeses i den lækre konfirmationsmiddag.

Du bestemmer selvfølgelig, og vi står klar til at rådgive dig og din familie, således at alle detaljerne omkring din særlige dag bliver opfyldt. Kun det bedste er godt nok og vi glæder os til, at være med til at give dig et minde for livet.

Kig forbi hotellet eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Info@hotelmarie.dk eller tlf: +45 8877 5400

psst... fik vi sagt vi har en super lækker gårdhave, med plads til dig og dine gæster?. 

Spektakulær natur

Konfirmationsmenu

Menuen dine venner vil være misundelig på

Uden mad og drikke duer helten ikke... Det gælder også konfirmanden. Derfor står vores dygtige kokke klar til, at trylle dine favoritter i køkkenet - det er jo din dag, og dig der bestemmer. Vi garanterer at dine gæster vil nyde og huske maden uanset hvad dine ønsker måtte være. 

Book via mail info@hotelmarie.dk eller ring på +45 8877 5400
 

Overnatning

Book en overnatning til dine gæster

- hvis de kommer udenbys fra 

 

Når du holder fest på Hotel Marie og har gæster med som kommer udenbys fra, er det rart at de har muligheden for en overnatning tæt på festen. Med få meter til den nærmeste seng er der ingen der behøver at køre hjem, og de kan derfor roligt skåle, både før, efter, under og mellem hvert indslag.

Hotel Maries charmerende værelser og komfortable senge sikrer en god nattesøvn, og dagen derpå kan dine gæster se frem til kaffe samt en lækker morgenmadsbuffet, inden de vender snuden hjemad igen.  

Vores nybyggede værelser er lækre, lyse og indrettet i klassisk stil. Værelserne har høje paneler, duchede farver og smukt tapet, som alt sammen understøtter den charmerende og rolige badehotelsstil.

Alle Hotel Maries værelser har badeværelse med bruseniche, strygebræt og strygejern samt kaffe og te, fladskærm med Google Chromecast og gratis Wi-Fi. 

Kontakt os for tilbud på +45 8877 5400

Eller send en mail til info@hotelmarie.dk

Lokale & Festen

 

Arrangementer på Hotel Marie,

giver frihed til at vælge

Når I booker konfirmation på Hotel Marie, har I muligheden for, at vælge mellem flere lokationer som hver især kan danne rammerne for den fest, I drømmer om. 

 

Udover vores lækre festlokale med direkte adgang til vores hyggelige og lukkede gårdhave, kan vi også tilbyde charmerende lokaler med udsigt over Skagen lystbådehavn. 

Skal I imponere jeres gæster yderligere? Så forhør jer om muligheden for lokaler med panorama havudsigt.

 

Kontakt os for nærmere info på +45 8877 5400

Eller send os en mail på info@hotelmarie.dk

I hjertet af Skagen

bottom of page