top of page
barnedåb

Barnedåb

Nyd jeres barns første store dag, mens vi klarer alt det praktiske. Hotel Marie i Skagen har de ideelle rammer til jeres barnedåb. 

Book her

Barnedåb på Hotel Marie

 

Glæd jer til en dejlig, afslappet dag i smukke omgivelser. 

Nyd jeres barns første store dag, mens vi klarer alt det praktiske. Hotel Marie i Skagen har de ideelle rammer til jeres barnedåb. Vi sørger for alt, så I kan slappe af og koncentrere jer om baby og gæster.

Vi byder jer velkommen, så snart jeres barn har fået sit navn i kirken. Glæd jer til at sætte jer til bordet med jeres gæster og nyd lækker mad og drikke i ro og fred. Vi dækker smukt op – og har I særlige ønsker til borddækning eller pynt, så klarer vi også det. 

Plads til samvær

Forslag til menu

Buffet

  • Sild med karrysalat

  • Æg med rejer

  • Skinke med semi dried tomater

  • Fiskefrikadeller med remoulade og tyttebær

  • Grøn salat

  • Lun leverpostej med bacon og svampe

  • Variation af brød

  • Ostebræt med to slags ost og tilbehør

  • Kagefad med vaniljecreme

  • Kaffe/te til eller efter desserten

Pris pr. kuvert 225 Dkk 

Minimum 25 voksne. Lokalet er jeres indtil kl. 17.00

Book via mail info@hotelmarie.dk eller ring på +45 8877 5400
 

Overnatning

Book en overnatning til dine gæster

- hvis de kommer udenbys fra 

 

Når du holder fest på Hotel Marie og har gæster med som kommer udenbys fra, er det rart at de har muligheden for en overnatning tæt på festen. Med få meter til den nærmeste seng er der ingen der behøver at køre hjem, og de kan derfor roligt skåle, både før, efter, under og mellem hvert indslag.

Hotel Maries charmerende værelser og komfortable senge sikrer en god nattesøvn, og dagen derpå kan dine gæster se frem til kaffe samt en lækker morgenmadsbuffet, inden de vender snuden hjemad igen.  

Vores nybyggede værelser er lækre, lyse og indrettet i klassisk stil. Værelserne har høje paneler, duchede farver og smukt tapet, som alt sammen understøtter den charmerende og rolige badehotelsstil.

Alle Hotel Maries værelser har badeværelse med  bruseniche, strygebræt og strygejern samt kaffe og te, fladskærm med Google Chromecast og gratis Wi-Fi. 

Kontakt os for tilbud på +45 8877 5400

Eller send en mail til info@hotelmarie.dk

Lokale & Festen

 

Arrangementer på Hotel Marie,

giver frihed til at vælge

Når I booker barnedåb på Hotel Marie, har I muligheden for, at vælge mellem flere lokationer som hver især kan danne rammerne for den fest, I drømmer om. 

 

Udover vores lækre festlokale med direkte adgang til vores hyggelige og lukkede gårdhave, kan vi også tilbyde charmerende lokaler med udsigt over Skagen lystbådehavn. 

Skal i imponere jeres gæster yderligere? Så forhør jer om muligheden for lokaler med panorama havudsigt.

 

Kontakt os for nærmere info på +45 8877 5400

Eller send os en mail på info@hotelmarie.dk

I hjertet af Skagen

bottom of page