top of page

Gratis parkering og gratis wi-fi

IMG_8328.jpg


Praktisk

information

5 hurtige om Hotel Marie 

  • Ligger centralt – tæt på havnen, stranden og gågaden. 

  • Elevator til de fleste værelser, dog ikke alle. Ønskes elevator-adgang, skal dette nævnes til receptionen før ankomst.

  • Altan findes på ALLE vores junior suiter - hvorfra man kan nyde solens stråler. 

  • Alle vores værelser er røgfrie.

  • Vi tilbyder ikke overnatning til kæledyr.

 

Alle værelser er store og rummelige. De er indrettet med høje hvide paneler og tapet – og emmer af strand og hav, som vi er omringet af i Skagen. Alle værelser er udstyret med elkedel, kaffe og the, garderobe, strygefaciliteter, hårtørrer samt sæber og cremer fra Rituals. 

Alle værelser har tilmed et mindre lounge-/opholdsområde samt skrivebord/arbejdsplads og TV med Chromecast samt WIFI (fibernet).

 

Hotel Marie har privat parkeringsplads, som ligger på bagsiden af hotellet. Ved brug af parkering, skal der hentes en parkeringstilladelse i receptionen. En parkeringsplads kan ikke reserveres på forhånd, men vi har typisk plads til alle gæster.

 

Værelset er disponibelt på ankomstdagen fra klokken 14.00, ved senere ankomst end klokken 17.00, vil vi meget gerne vide dette på forhånd. Vi garanterer dog først værelset fra klokken 15.00 i vores højsæson - som er juni, juli og august - samt helligdage. Skulle I ønske tidlig ankomst, venligst informer receptionen om dette – så skal vi se, om vi kan lave tryllerier. 

 

Check-in uden for receptionens åbningstid er intet problem, såfremt vi er informeret. 

Vi vil i dette tilfælde sende de nødvendige informationer i forbindelse med ankomsten, samt placere din værelsesnøgle i nøgleboks.

 

Morgenmad serveres hver dag fra kl. 08.00 – 10.30 og er inkl. i prisen. 

(Forhør dig om muligheden for tidligere morgenmad hvis nødvendigt)  

Morgenmad for udefrakommende kan købes for 135,- 

 

Over alt på hotellet kan du tilkoble dig vores trådløse internet/ Wi-Fi – det gælder naturligvis også på dit værelse eller lejlighed. 

 

Afstand til diverse seværdigheder:

Den Tilsandede Kirke:  2.3 km

Grenen:  4.6 km

Skagens Kunstmuseer:  800 m 

Skagen Kirke: 500 m 

Råbjerg Mile: 17 km

Skagen Sønderstrand:  1000 m 

bottom of page