top of page
IMG_8328.jpg

Om
Hotel Marie

Hotel Marie er et lille og autentisk badehotel, tæt til strand og hav, Skagens hyggelige gågade med spændende specialbutikker og den ikoniske og pulserende lystbådehavn, samt kultur og seværdigheder.

Gårdhave.jpg

Hotel Marie

Book her

Hotel Marie er et lille og autentisk badehotel, midt i den charmerende havneby Skagen. 

Her har du tæt til strand og hav, byens hyggelige gågade med spændende specialbutikker og den ikoniske og pulserende lystbådehavn, samt kultur og seværdigheder. 

 

Hotel Marie består af et charmerende, ældre hus fra første halvdel af 1900 og en moderne del bygget i 2018/2019 – alt sammen i den særlige og atmosfærefyldte byggestil med gule facader og røde tegltage, som Skagen er kendt for.

 

Alle værelser og lejligheder er desuden enten ny renoveret eller nybygget og indrettet i en klassisk og atmosfærefuld stil.

 

Og så er det værd at nævne, at Hotel Marie er udstyret med elevatorer, og at enkelte værelser er indrettet særligt handicapvenligt. 

Idyl i Skagen

En del af én familie

Hotel i Skagen

 

I 2013 åbnede familien Damgaard fra Skanderborg Hotel Marie og drev badehotellet indtil 2017, hvor skawbo’en Jens Winter Pedersen overtog bygningerne.

 

I 2018/2019 opførte han den nye del med hotelværelser og lejligheder.

Jens Winter Pedersen er tidligere fiskeskippper. I 2016 solgte han skibet og gik på land. I dag brænder Jens Winter Pedersen for at udvikle Skagen – blandt andet med investeringen i Hotel Marie.

Hotel Marie ledes til dagligt af Hotelchef Joan Sørensen, som har en bred erfaring fra hotel- og restaurationsbranchen både til vands og lands bl.a. DFDS Seaways, Royal Caribbean. De sidste mange år har foregået i Hulsig og Skagen på henholdsvis Hjorths & Kokholms Hotel og Hotel Plesner.

PAKHUSET

PAKHUSET Skagen er en historisk, atmosfærefuld og uformel restaurant med en eminent placering midt på kajen ved Skagen lystbådehavn. 

 

På PAKHUSET Skagen går man ikke på kompromis med kvalitet og derfor tages der udgangspunkt i friskfangede og lokale fisk hentet i havet ud for Skagens. Er du ikke den store fiskespiser? Så finder du også et lækkert udvalg af kød- og vegetarretter på menukortet. 

 

På 1. sal findes Restaurant HÅKON, som er PAKHUSETs lille eksklusive perle. 

Her er der plads til ro og fordybelse, når der sætter fokus på gæsten og fortællingen om de lokale råvarer.
Med et af byens største og mest omfangsrige vinkort er HÅKON stedet for jer, som gerne vil forkæles med en uforglemmelig og unik gourmet oplevelse.

 

Sommeren igennem er PAKHUSET desuden vært for en bred vifte af events samt GRATIS musikarrangementer, hvor vi byder op til dans og højt humør for det voksne publikum.

PAKHUSET og Hotel Marie har samme ejer, og I kan derfor forvente samme høje standard på PAKHUSET, som I finder på Hotel Marie. PAKHUSET drives i dag af Sebastian og Sylvester (ejerens sønner) og er en af Skagens bedste restauranter

 

På PAKHUSET er det i øvrigt muligt at komme ind i kørestol, da hele stueetagen er indrettet handicapvenligt. 

 

I hjertet af Skagen

bottom of page