Nyheder

Hotel Marie er i skrivende stund ved at udvide hotellet - efter blot en enkelt sæson med ny ejer. Hotellet udvider med 8 lejligheder, 4 junior suiter samt 6 dobbelværelser.

Den nye bygning af hotellet, bliver i 3 etager, og de fleste værelser/lejligheder, kommer til at have altan. 

Alle lejligheder er bestående af køkken med fællesrum, 2 soveværelser og badeværelse. Lejlighederne har en størrelse på ca. 50m2. Vores junior suiter er ca. 30m2, har dobbeltseng , siddeplads med sofa samt badeværelse. I vores junior suiter kan man mod et tillæg lave sofa om til sovesofa til børn. Vores dobbeltværelser er ca 20m2, og har privat badeværelse. Værelserne i vores nye afdeling får alle tv.

​I vores gamle afdeling af hotellet kommer vi til at have 8 værelser - her tilbyder vi enkelt, 2 seng-, 3 seng-, og 5 seng værelser. Alle værelser i denne afdeling er med fælles bad og toilet. 

Vores hotel vil blive indrettet i den romantiske og charmerende badehotel stil. Her vil vi tilføje sjæl, varme og hygge, og man vil ikke være i

tvivl om , at man er kommet til Danmarks spids - nemlig Skagen.

Vi udvider slutteligt vores spiseområde - det bliver væsentlig større, og her vil der også være mulighed for, at afholde større eller mindre private selskaber. Ydermere får vi 3 konferencelokaler med AV-udstyr.

Vi genåbner april 2019, og vi tager selvfølgelig imod bookinger allerede nu - vi glæder os til at byde jer velkommen.

​Hvem er vi

​Hotel Marie - Skagen

CVR: 38857428

Find vej

​Havneplads 6, 9990 Skagen

Hent rutevejledning

Kontakt Hotel Marie Skagen

​Telefon: +45 27 20 63 40

E-mail: info@hotelmarie.dk