​Historien bag Hotel Marie

​Hotel Marie er et lille charmerende badehotel, som åbnede i 2013. Badehotellet ligger et stenkast fra gågaden, blot få minutters gang fra havnen. Hotellet har i alt 13 værelser, fordelt med forskellige sengepladser. Værelserne er enkelte. I bygningens nederste etage findes et køkken og hvidevarer til hotellets gæster, med mulighed for gæsters egen madlavning. 

Hotellets cafe, Cafe Sofie, tilbyder et bredt udvalg af forskellige drikkevarer, som kan nydes i gårdhaven eller i cafeen, som også fungerer som reception for Hotel Marie. 

Hotel Marie åbnede i 2013, og blev frem til 2017 drevet af familien Damgaard fra Skanderborg, med stor kærlighed til Skagen. 

I 2017 blev hotellet solgt til en lokal skawbo, som nu driver hotellet. Hotellet har i efteråret 2017 gennemgået en mindre renovering i form af ny indretning samt opfrisket med nye farver.

​Hotel Marie er i en rivende udvikling, og der planlægges en udvidelse med 12 ferielejligheder - med plads til op til 6 personer - og 10 dobbeltværelser. Dette forventes at åbne i sommeren 2019. Dette glæder vi os utrolig meget til. 

Lej hele Hotel Marie - med alle faciliteter, fælles køkken og værelser. Hotellet er ideelt til private selskaber, konfirmationer og andre festlige begivenheder. Hotellet har flere samarbejdspartnere med hensyn til levering af mad.

Alle os på Hotel Marie glæder os til at byde jer velkommen!

​Hvem er vi

​Hotel Marie - Skagen

CVR: 38857428

Find vej

​Havneplads 6, 9990 Skagen

Hent rutevejledning

Kontakt Hotel Marie Skagen

​Telefon: +45 27 20 63 40

E-mail: info@hotelmarie.dk